Speel een potje bingo in het Singelpark

Speel een potje bingo in het Singelpark

LEIDEN – Niets te doen op Hemelvaartsdag? Doe eens gek en neem je kids mee naar buiten voor een potje Singelpark Bingo! Download de bingokaart en haal samen een lekker lange frisse neus door ons mooie stadje.

Iconen

Je vind je Singelpark Bingokaart hier. Op de kaart staan een aantal iconen, die je ook vindt in het park zelf. Deze kleurrijke bloemetjes en beestjes geven de looproute aan. Er staan meer dan zestig iconen in het Singelpark, en de figuren op de kaart komen het meest voor. De kans is dus best groot dat aan het einde van de wandeling ‘Bingo!’ mag roepen, maar…

6,5 kilometer

…je kunt ervoor kiezen om precies de iconen in deze kleuren te zoeken, maar reken er dan op dat je het hele rondje Singelpark moet lopen; 6,5 kilometer schoon aan de haak. Voor kinderen wordt het wat makkelijker als je alleen kijkt naar de vorm en niet naar de kleur. Of je kunt kijken wie er het eerst bijvoorbeeld drie iconen gevonden heeft. En volwassenen kunnen vast wel een ander leuk spelletje verzinnen met de Bingokaart.

Bingo-selfie

De Vrienden van het Singelpark zijn erg benieuwd hoe jij de Bingokaart gebruikt en wat je onderweg tegenkomt. Deel je Spingelpark Bingo-selfie op social media met #singelpark. Happy hunting!

Foto: Vrienden van het Singelpark

reacties