Featured Video Play Icon

Springparadijs TRIXS officieel geopend

LEIDERDORP – Burgemeester Driessen opende zaterdag officieel het TRIXS trampolinepark. Vanaf nu kan iedereen naar hartenlust springen. En springen. En springen.

Spectaculaire demonstraties

TRIXS is een initiatief van twee ambitieuze onderneemsters, die al ruim drie jaar een succesvol trampolinepark in Leidschendam runnen. Het springparadijs op de Baanderij in Leiderdorp is hun tweede vestiging. Na het officiële gedeelte waarbij de burgemeester het lintje doorknipte, volgden spectaculaire demonstraties van de turngroep van het Da Vinci College uit Leiden en de TRIXS-masters. Ze lieten hun kunsten op de trampolines zien en verzorgden optredens door de dag heen voor genodigden en bezoekers.

Vele soorten trampolines

Daarna was het eindelijk de beurt aan de bezoekers om rond te springen op de vele trampolines: gewone trampolines, zeshoekige trampolines, Ninja-court, dodgeball, baskets, volleybal op trampolines, schuimblokkenbak met battle-beams, schuimblokkenbak met trampolines ervoor en 2 high performancetrampolines, mini-trampolines en een ballenbak. Benieuwd? Kijk dan eens hier.

reacties