Stem op de stem van Jochem Myjer

Stem op de stem van Jochem Myjer

LEIDEN – ‘De Gorgels’ van Jochem Myjer is genomineerd voor de titel Beste Luisterboek van het Jaar, in de categorie kind & jeugd. Dubbel duimendraaien voor Jochem, want naast het feit dat hij natuurlijk de geestelijk vader van De Gorgels is, sprak hij de luistervariant van het boek ook zelf in. Inclusief geluiden en gekke stemmetjes.

Goed gezelschap

In de aanloop naar de Week van het Luisterboek, die eind mei plaatsvindt, kun je nu stemmen op je favoriete luisterboek. Naast De Gorgels zijn ook ‘Rijmen en verzen’ van Roals Dahl en ‘Mees Kees op kamp’ van Mirjam Oldenhave genomineerd, dus Jochem bevindt zich in goed gezelschap.

Ontspannen lezen

Lezen is belangrijk, dat weet iedereen. Voor je taalontwikkeling, voor je algemene ontwikkeling, voor allerlei soorten ontwikkeling. En het is nog ontspannend ook. Maar niet iedereen heeft daar gelegenheid voor. Steeds meer mensen ontdekken het luisterboek; gewoon lekker niks doen en tòch een mooi verhaal meekrijgen. Ideaal voor in de file, voor blinde mensen en voor mensen die maar moeilijk in slaap vallen.

Stemmen op De Gorgels? Dat kan hier. En op een ander boek stemmen kan daar trouwens ook.

Foto: Jochem Myjer

reacties