Stralend witte verjaardag voor Koetshuis

Stralend witte verjaardag voor Koetshuis

LEIDEN – Restaurant Koetshuis De Burcht heeft de respectabele leeftijd van 35 lentes bereikt en dat mag gevierd worden!

Sfeervol decor

Eigenaren Tom en Clarita Holswilder vonden dat iedereen de gelegenheid moest krijgen om te toosten op dit heugelijke feit. Daarom gaven ze vrijdag 19 augustus een groot feest. Nee, écht een groot feest. Alle liefhebbers van het Koetshuis passen niet gezamenlijk in het Koetshuis, vandaar dat de Hooglandse Kerk het sfeervolle decor vormde voor een absolute knalfuif.

Feestelijk wit

De dresscode op de uitnodiging luidde ‘feestelijk wit’. En daar nagenoeg alle gasten zich keurig aan gehouden. Terwijl buiten de regen kletterde alsof het november was, was het binnen hoogzomer in een zee van stralend wit.

Klinkende namen

De gasten werden getrakteerd op een exotische drumband die al vroeg in de avond de antieke pannen van de monumentale kerk speelde, gevolgd door klinkende namen als Wesley Klein, Kevin Florijn en Mart Hoogkamer. Zoals het restauranteigenaren betaamt, schotelden Tom en Clarita hun gasten culinaire hoogstandjes voor van verschillende cateraars, die werden uitgeserveerd door onder anderen het personeel van Hof Van Sijthoff.

Verpleegtoppers

Zoals gezegd, de feestgangers waren allen liefhebbers van het Koetshuis. Naast genodigden kon iedereen die wilde ook een ticket voor het feest kopen, maar er was één heel speciale groep gasten. Tom en Clarita dragen de ouderenzorg in de Leidse regio een zeer warm hart toe. Daarom gaven zij 300 VIP-tickets weg aan het verplegend personeel in de Leidse verzorgingshuizen. En dat konden de verpleegtoppers meer dan waarderen.

Waar een prettig fuifje is, daar is I Love Leiden bij. Kijk zaterdag op Leiden.TV voor een sfeerverslag.

Foto: J2TV / Paul Dekker

reacties