Studente Universiteit Leiden in ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’

Studente Universiteit Leiden in ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’

LEIDEN – In de nieuwe realityserie ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’ is een studente van de Universiteit Leiden te zien. De 22-jarige Angelica (links op de groepsfoto), Angie voor vrienden, had wel zin in een wilde vakantie met leeftijdgenoten en schreef zich in voor het programma.

Angie studeert in het dagelijks leven Forensische Criminologie aan de Leidse universiteit. Een pittige studie waarvoor je toch bepaald geen dom blondje moet zijn. Ze werkt nu aan het behalen van haar Master.

Oh Oh Daar Gaan We Weer

In ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’, het vervolg op de succesvolle realityserie Oh Oh Cherso, gaan Damian, Shady, Wesley, Nicky, Amanda, Geneviève, Angelica en Simone de vakantie van hun leven vieren op Mallorca. En dat gaat natuurlijk gepaard met veel drank en sex.

Super-de-luxe villa op Mallorca

In de eerste aflevering betrekt het achttal een super-de-luxe villa op het Spaanse feesteiland Mallorca. Natuurlijk gaan ze meteen volledig los in de clubs, maar het is de vraag of ze direct ook weten te scoren bij het andere geslacht. De eerste aflevering is dinsdag 8 november te zien om 20.30 uur op RTL5.

Foto: RTL Nederland

reacties