Featured Video Play Icon

Studenten en niet-studenten: allemaal los op Festival De Fusie

LEIDEN – Het gloednieuwe festival De Fusie moet de kloof dichten tussen studenten en niet-studerende jongelui. Daarom worden we eind juni uitgenodigd in de ‘woonkamer’ van de Leidse student. Met een fijn muziekje erbij.

Gezamenlijke woonkamer

Zaterdag 23 juni vanaf één uur ’s middags beleeft Festival De Fusie haar première bij het Universitair Sportcentrum. Het park wordt omgetoverd tot het grootste studentenhuis van Leiden, met vooral de gezelligheid van de fusie. Je weet wel, de fusie, de gezamenlijke woonkamer. Verschillende artiesten uit Leiden en omstreken geven acte de présence op één van de podia. Studenten, niet-studenten, iedereen mag los op zomerse plaatjes, groovy disco en de hete hits.

Guido van de Belt, één van de organisatoren: “Binnen Leiden is er een beetje een scheiding tussen studenten en niet-studerende jongeren. Wij willen met dit festival deze groepen samenbrengen, zodat de scheiding wat minder wordt, en dat mensen die op een afstand staan van de studentencultuur een kijkje te geven in waarom wij het nou zo leuk vinden.”

Line-up

Wie er komen? Dat is nog net zo geheim als het recept van de Big Mac-saus. Hou de website van Festival De Fusie in de gaten voor de line-up. Daar kun je ook meteen je ticketjes scoren.

reacties