SummerBeatz gecanceld wegens tegenvallende kaartverkoop

SummerBeatz gecanceld wegens tegenvallende kaartverkoop

LEIDEN – Het complete avondje uit SummerBeatz dat op 26 augustus in ECC Leiden gepland stond, gaat niet door. Initiatiefnemer Joint Venture Productions heeft het lounge-diner-dansfeest afgelast vanwege tegenvallende kaartverkoop.

SummerBeatz niet haalbaar

Marcel Woudsma, eigenaar van Joint Venture: “We hadden met ECC en de artiesten een deadline afgesproken, waardoor we er nog zonder financiële kleerscheuren uit kunnen komen. Uit ervaring weten wij, en ECC, dat het feest dat we voor ogen hebben niet haalbaar is met het aantal kaarten dat nu verkocht is. 26 augustus valt ook in een druk weekend, met tegelijkertijd het Neighbours Festival en Mysteryland.”

Focus op theater maken

Marcel en zijn zakenpartner Michiel de Boer gaan overigens niet zitten sippen.

Marcel: “Natuurlijk vinden we het jammer, maar we willen kwaliteit leveren en dat was ons met SummerBeatz nu niet gelukt. We gaan het op een ander moment weer proberen, in een wat rustigere periode. Nu gaan we ons focussen op wat we al jaren doen: theater maken. Begin oktober staat Magic of the Movies in de Stadsgehoorzaal op het programma, en we zitten vol in de voorbereidingen voor een bekende musical die we volgend jaar willen gaan brengen. Genoeg te doen dus.”

Iedereen die een ticket heeft aangeschaft krijgt het aankoopbedrag teruggestort.

Foto: SummerBeatz via Facebook

reacties