Tropisch en wildwest Jeugddorp zoekt vrijwilligers

Tropisch en wildwest Jeugddorp zoekt vrijwilligers

LEIDEN – De zomervakantie komt eraan, en in Leiden betekent dat maar één ding: Jeugddorp! De thema’s dit jaar zijn het Wilde Westen en in de tweede week Toffe Tropen. De organisatie is nog hard op zoek naar vrijwilligers in alle soorten, maten en disciplines.

Hutten bouwen, sporten, knutselen

In de middelste twee weken van de zomervakantie gaan kids uit de Leidse regio op vakantie in eigen stad. Op het terrein aan de Voorschoterweg bij Zwembad De Vliet wordt er geschminkt, geknutseld, ge-theater-d, hutten gebouwd, gesport en gespeeld.

 Baas in eigen dorp

Dit jaar zijn kinderen alweer voor de 52e keer de baas in eigen dorp. Het thema tijdens deze editie in de eerste week is het Wilde Westen: cowboys, indianen, totempalen, cactussen, de hele rataplan. De tweede week neemt Disneyprinses Vaiana de kids mee langs palmbomen, bloemenkransen, surfplanken en kokosnoten.

Vrijwilligers nodig

Om ook deze editie weer tot een succes te maken, is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen te werken en een leuke en nuttige invulling van hun vakantie zoeken. Naast het begeleiden van de kinderen is er ook in de voorbereiding van alles te doen; het in orde maken van materialen, het maken van de aankleding van het terrein of het helpen met de promotie en PR. Lijkt je dat wat? Kijk dan op de website of stuur een mail.

Hoe gezellig was de vorige editie? Nou, zó gezellig!

Foto: Archief PPCRN

reacties