UVS versterkt zichzelf met aanvaller Thom de Vries

UVS versterkt zichzelf met aanvaller Thom de Vries

LEIDEN – UVS heeft haar eerste team versterkt met een nieuwe aanvaller. Thom de Vries komt over van de Katwijkse club FC Rijnvogels.

Thom de Vries komt voort uit de jeugdopleiding van Quick Boys en heeft in het seizoen 2012-2013 zijn debuut gemaakt in het eerste elftal. In zijn eerste jaar als senior won de ijverige spits de beloftencompetitie met Jong Quick Boys.

In seizoen 2013-2014 maakte Thom (tweede van rechts op de foto) veelvuldig zijn opwachting in de hoofdmacht van de blauwwitten. De 24-jarige aanvaller kwam in het seizoen 2014-2015 tot tien optredens in de hoofdmacht van Quick Boys. Na het wegvallen van de zwaar geblesseerde Yordi Teijsse werd Thom de nieuwe aanvalsleider van Quick Boys.

FC Rijnvogels

Dit seizoen speelt Thom bij FC Rijnvogels waar hij in de voorbereiding op dit seizoen 9 keer het net wist te vinden! maar heeft daar na een goed begin en basisplaats geen kans meer gekregen. “Dit is ook de reden dat Thom op zoek is gegaan naar een nieuwe uitdaging en om het plezier in het voetbal terug te krijgen. UVS is daarvoor een uitgelezen mogelijkheid,” aldus de club in het persbericht.

Foto: UVS

reacties