Featured Video Play Icon

[VIDEO] Jochem Myjer over Minikoraal: “Wat is er nou mooier?”

LEIDEN – De Leidens Ontzet-klassiekers klonken uit ruim 3500 kinderkelen. Jochem Myjer kwam er bijna niet overheen. Het Minikoraal was één groot feest, vrijdagmiddag op het terrein van Sporting Trigon.

Duizenden kinderkelen

Vorig jaar kon de Leidse komiek er door een planningsfoutje niet bij het zangfeest zijn, maar beloofde dat dit jaar goed te maken. En dat deed ‘ie. Zijn inmiddels officieuze Leidse volkslied La La La Leiden klonk uit duizenden kinderkelen, onder begeleiding van K&G en drumfanfare FBL.

“Normaal gesproken in het Minikoraal op de Halve Garenmarkt, da’s natuurlijk niet voor niets zo”, zegt Jochem Myjer, nog bezweet van zijn optreden. “Maar dit is een mooie plek. Ook leuk voor de bejaarden in het bejaardenhuis naast het terrein. Ik hoop dat ze het batterijtje uit hun gehoorapparaat gehaald hebben!” 

“Lekker in de zon liedjes zingen”

Jochem komt ieder jaar met veel liefde zijn La La La Leiden ten gehore brengen voor de 3500 uitgelaten basisschoolleerlingen.

“Ik vind het elk jaar weer verbazingwekkend hoe lief ze zijn, hoe ze hun best doen, hoe mooi ze het vinden. Want wat is er nou mooier? Iedereen in Nederland zit gewoon in de klas en wij mogen lekker in de zon liedjes zingen! Wij wonen in de juiste stad”, aldus Jochem.

reacties