Featured Video Play Icon

[VIDEO] Rogier over Gordon: “Het was liefde op het eerste gezicht”

LEIDEN – De wereld van Rogier van der Linden staat op z’n kop sinds hij deelnam aan het programma ‘Gordon Gaat trouwen… Maar Met Wie?’ Leiden.TV sprak exclusief met de Leidse horecaondernemer over alles wat hij meemaakte sinds hij Gordon ontmoette, en… De Grote Vraag.

Rogier of Manuel?

Volgende week is de laatste uitzending van het RTL4-programma waarin zanger en presentator Gordon serieus op zoek gaat naar een echtgenoot. Na een afvalrace bleef de Leidse Rogier over met de jonge Italiaanse steward Manuel. De opnamen zijn inmiddels afgerond en iedereen is weer thuis uit Kaapstad, waar het huwelijk plaatsvond. Maar donderdag weet het publiek pas of Rogier zich voortaan meneer Heuckeroth mag noemen. Tot die tijd gonst het van de geruchten. En Rogier moet braaf zijn mond houden.

Ja of nee zeggen

In zijn restaurant De Hooykist blikt Rogier terug op zijn dates met de zanger. Over de Hooglandse Kerk, over de boottocht. Over daten terwijl er een cameraploeg omheen staat. Over hoe zijn vooroordelen verdwenen als sneeuw voor de zon:

“Wow. Dit had ik echt niet verwacht. Het was liefde op het eerste gezicht. Dat durf ik nu wel echt te zeggen.”

Toch was Rogier er nog niet meteen klaar voor om met Gordon te trouwen:

“Ik schrok ervan toen ik hoorde dat Gordon zijn keuze had gemaakt. Want ik dacht, misschien moet ik straks wel ja of nee gaan zeggen. Ik had er liever nog een nachtje over geslapen. Heel toevallig had Gordon exact hetzelfde gevoel. Ik ben ook heel blij dat we dat hebben uitgesteld.” 

Geen concurrenten

Rogier zegt helemaal niet bezig te zijn geweest met zijn tegenstander Manuel.

“Ik kan heel goed met Manuel overweg. We hebben lange tijd met elkaar doorgebracht, ook tussen de opnames door. Hij is natuurlijk een compleet anders dan ik. Maar we hebben elkaar nooit als concurrent gezien. Liefde moet van twee kanten komen, het is geen wedstrijd.”

Enkele dagen geleden postte Rogier een Instagram-filmpje waarin hij vertelt weer thuis te zijn. Dan krijgt hij kriebel aan zijn neus… En aan zijn vinger zit een ring die bedriegelijk veel lijkt op een trouwring.

“…”

reacties