Featured Video Play Icon

[VIDEO] Weer: dat ziet er niet goed uit…

REGIO – Dit is het weekendweerbericht van Leiden.TV. Vandaag was het een grijze dag met bewolking met hier en daar wat motregen. De temperatuur lag rond de 6 graden, maar omdat er bijna geen wind stond voelde het een beetje warmer aan dan het eigenlijk was. Vanavond kan het een beetje mistig worden, dus kijk uit als je de weg op gaat.

Weekend

Zaterdag begint de dag met een flinke mistbank. Je ziet geen hand voor ogen. De mist zal geleidelijk optrekken richting de middag, met hier en daar kans op wat zon. De temperatuur wordt maximaal 6 graden. ’s Avonds komt de mist weer terug.

Zondag wordt een koude dag. De temperatuur stijgt naar maximaal 4 graden en zijn er wat zonnige periodes gedurende de dag. Tegen de avond zakt de temperatuur flink en kan het zelfs een beetje gaan vriezen.

Rest van de week

Volgende week ziet het er niet goed uit. Maar dan ook echt niet goed. Maandag gaat het hard regenen in combinatie met een harde wind. Probeer deze dag vooral binnen te blijven als je kunt. Dit weerbeeld blijft de hele week aan. Veel regen, harde windstoten en nul zon. Richting het einde van de week wordt het iets beter, maar het houdt niet over.

reacties