Featured Video Play Icon

[VIDEO] Weer: de lente komt eraan, echt hoor

REGIO – Dit is het weekendweerbericht van Leiden TV. Vandaag is het een bewolkte Goede Vrijdag. Later in de middag is er kans op regen, vooral ’s avonds wordt het nat. Desondanks is de zon regelmatig te zien. Het wordt 12 graden.

Weekend

Stille Zaterdag bestaat uit een mix van donkere wolken, zware buien, en af en toe een beetje zonneschijn. De temperatuur daalt en het wordt daarmee zo’n 9 graden, maar door een koude noordoostenwind is de gevoelstemperatuur een aantal graden kouder.

Zondag, Eerste Paasdag, krijgen we te maken met stapelwolken. Af en toe breekt de zon door. Het wordt het met 7 graden behoorlijk koud voor de tijd van het jaar. De lucht klaart ’s middags ietsjes op. ’s Avonds koelt het af naar het vriespunt.

Rest van de week

De rest van de week blijft de temperatuur boven de 10 graden. Er is veel kans op regen, maar aan het eind van de week weet de zon zich toch door de dikke wolkenbedden heen te wringen. Pas aan het eind van de week begint het weer een beetje op te klaren, en begint het eindelijk echt een beetje op lente te lijken!

reacties