Featured Video Play Icon

[VIDEO] Weer: Koningsdag wordt nat en grijs (en de rest van de week ook)

REGIO – Dit is het weekendweerbericht van Leiden.TV. Vrijdag is koningsdag! Het wordt met 15 graden helaas een koud dagje. Niet echt weer om met een biertje in de hand buiten feest te vieren, maar dan moet je jezelf maar warm dansen. Het wordt bewolkt met heel af en toe wat zonneschijn en tegen de avond is er kans op lichte regen.

Weekend

Zaterdag wordt het een ietsie-pietsie beter dan vrijdag. Het gaat namelijk niet regenen! Hoera. Wel wordt bewolkt en schijnt het zonnetje maar af en toe. Het wordt 14 graden. Lekker een dag om even bij te komen van dat grote koningsdag-feest.

Zondag wordt een Netflix-dag. De regen komt met bakken uit de hemel vallen en pas tegen de avond wordt het droger. Het wordt 13 graden en daarmee niet de koudste, maar zeker wel de natste dag van de week.

Rest van de week

De rest van de week blijft het wisselvallig. Vooral aan het begin en aan het eind van de week is er kans op regenval, maar de dagen tussendoor blijven droog. De week verloopt bewolkt, met af en toe een beetje zonneschijn. Het wordt gemiddeld 14 graden.

reacties