Vier het einde van de week op SummerBeatz

Vier het einde van de week op SummerBeatz

LEIDEN – Er is weinig mooier dan de welverdiende vrijmibo na een volle werkweek. Dat vonden Marcel Woudsma en Michiel de Boer ook, en daarom lanceren zij op 26 augustus de eerste editie van SummerBeatz in ECC Leiden.

Marcel Woudsma en Michiel de Boer vormen samen Joint Venture Productions. Ze hebben nu al zin in hun eigen feestje. “Je kunt op SummerBeatz natuurlijk borrelen, maar ook dineren, chillen, loungen, dansen. Waar je maar zin in hebt! Er draaien vier DJ’s en tijdens het diner is er een live band die jazzy muziek brengt. Het is eigenlijk de vrijdagmiddagborrel die we allemaal kennen, maar dan met een luxer, exclusiever gevoel. Je kunt zelfs met korting blijven slapen in het Holiday Inn ernaast.”

Win gratis kaarten

De borrel begint om 18.00 uur en gaat om 20.30 uur over in regelrecht feest tot een uurtje of 02.00. SummerBeatz op 26 augustus is de eerste editie, maar de plannen voor de wintereditie zijn al in de maak. Voor meer informatie en kaartverkoop, kijk op de Facebookpagina van SummerBeatz.

Wil je dit feestje voor geen goud missen? Leiden.TV mag twee gratis kaartjes weggeven voor SummerBeatz. Stuur snel een mailtje naar redactie@leiden.tv.

Foto: Joint Venture Productions

reacties