Voorbeschouwd: UVS tegen Hoek van Holland

Voorbeschouwd: UVS tegen Hoek van Holland

LEIDEN – Flipflops uit, voetbalschoenen aan! Zaterdag 3 september speelt UVS zijn eerste wedstrijd van seizoen 2016-2017. De Leidse club ontvangt thuis op De Kikkerpolder HVC’10 uit Hoek van Holland.

Fysiek sterke ploeg

In seizoen 2014-2015 degradeerde de voetballers uit Hoek van Holland uit de 1e klasse en eindigde het afgelopen seizoen als 9e in de tweede klasse. Wie HVC’10 vorig seizoen heeft zien spelen, kan tot de conclusie komen dat het veldspel en de behaalde punten en eindklassering niet helemaal overeenkomen: UVS had het twee keer zeer lastig tegen de fysiek sterke ploeg.

Verloren en gelijkspel

Eind oktober vorig seizoen speelde UVS ook thuis tegen HVC’10 en kwam in deze wedstrijd nog wel op voorsprong maar verloor uiteindelijk met 1-2. De uitwedstrijd in Hoek van Holland begon voor het Leidse team dramatisch: binnen 20 minuten keek UVS tegen een 2-0 achterstand aan maar scoorde in deze wedstrijd zelf ook nog twee keer waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde.

Passie op de mat

HVC’10 is een elftal wat graag druk naar voren zet en veel inzet en passie op de mat legt. Wat zal UVS daar tegenover stellen in de seizoensopening? Je kunt het zaterdag zelf meemaken, vanaf 15.00 uur op De Kikkerpolder.

Foto: UVS

reacties