Voorschoten sport midden in de nacht voor goede doel

Voorschoten sport midden in de nacht voor goede doel

VOORSCHOTEN – In de nacht dat de wintertijd ingaat wordt er in Voorschoten 1 uur en 1 seconde gesport. Dit gebeurt om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Dit jaar wordt het evenement in de nacht van 29 op 30 oktober gehouden.

Spieren voor Spieren

Sportfondsen Voorschoten is sinds 2014 partner van Spieren voor Spieren en organiseert dit jaar voor de derde keer Het Wedde’s Wintertijd Challenge. In zwembad Het Wedde en op golfbaan Het Wedde zullen activiteiten plaatsvinden om dit goede doel te ondersteunen.

De bijdrage van Sportfondsen komt ten goede aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht. In dit centrum kunnen kinderen uit heel Nederland met een (mogelijke) spierziekte terecht. Binnen één dag krijgen ze de diagnose en een behandelplan.

Zwembad het Wedde

In zwembad Het Wedde kan er tijdens de Wintertijd Challenge worden deelgenomen aan onder andere de Halloween Aquadisco, groepsles AquaMix en individueel banen zwemmen. We starten om 02.00 uur, de gaan om 01.30 uur open. Kijk voor het volledige programma op de actiepagina. Voor de groepsles AquaMix en het individueel banenzwemmen is inschrijving via de actiepagina vereist.

Foto: Sportfondsen Voorschoten

reacties