Voorschotense golfclub trekt veel publiek met open dag

Voorschotense golfclub trekt veel publiek met open dag

VOORSCHOTEN – Sportfondsen Voorschoten, de Voorschotense Golfclub en Golf4iedereen organiseerden op zaterdag 8 april een open dag op golfbaan Het Wedde in Voorschoten. Om gasten op een hele laagdrempelige manier kennis te laten maken met de golfbaan, de golfclub en de golfprofessional was er zowel ’s ochtends als ’s middags veel te beleven op de golfbaan.

Nog voor de klok 10 uur sloeg stonden de eerste bezoekers al op het pleintje bij het clubhuis. Zij waren in alle vroegte naar golfbaan Het Wedde gekomen om kennis te maken met golf of om te profiteren van de scherpe aanbieding voor een all-in-lidmaatschap. Dat wil zeggen: onbeperkt speelrecht, een clublidmaatschap en enkele lessen bij de golfprofessional.

Zonnige dag

’s Middags kwam de zon heel goed door en dat was te merken aan het bezoekersaantal. Ook nu weer kwamen vele mensen naar golfbaan Het Wedde om de baan van dichtbij te bekijken en te ervaren. Sportfondsen Voorschoten BV, de Voorschotense Golfclub en Golf4iedereen kijken terug op een geslaagde dag en hopen volgend jaar het bezoekersaantal van 90 personen te kunnen overtreffen.

Foto: Sportfondsen Voorschoten

reacties