Vreemde snoeshanen in de Merenwijk

Vreemde snoeshanen in de Merenwijk

LEIDEN – Wat begon als een cultureel feestje op een kinderboerderij in de Merenwijk, is inmiddels een evenement van formaat: het Kunst in de Stal Festival.

Op de kinderboerderij

Zondag 11 september vindt de zesde editie plaats, wederom op de kinderboerderij en in het Merenwijkpark. Het festival krijgt steeds meer bekendheid in Leiden, waardoor het bezoekersaantal elk jaar groeide. De eerste editie was vooral voor de vaste gasten van de kinderboerderij, tegenwoordig duizenden bezoekers die kant op.

Muziek in de Wei

Dit jaar kan het publiek zich verheugen op het mobiele theater ‘Geurend Hooi’, een theatergroep die bestaat uit wijkbewoners. Vorig jaar was mevrouw Pauw jarig, dit jaar komt er tijdens de voorstelling een vreemde snoeshaan langs. Daarnaast zijn er workshops voor kinderen en zullen er verschillende muzikanten optreden bij Muziek in de Wei. Op de markt vind je handgemaakte producten en lekkers van de boerderij.

Het Kunst in de Stal Festival is te vinden aan Parkzicht 100 en opent op 11 september om 11.00 uur. Check voor meer informatie op de website.

Foto: Ursula Smeele

reacties