Vuurwerkbom in Voorschoten: politie zoekt getuigen

Vuurwerkbom in Voorschoten: politie zoekt getuigen

VOORSCHOTEN – De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de vuurwerkbom die zondagmiddag op de Oostbosch tot ontploffing werd gebracht.

Enorme knal

Rond een uur of vier ’s middags ontplofte er in de straat, nabij huizen en geparkeerde auto’s, een vuurwerkbom die naast een enorme knal ook een korte felle brand veroorzaakte.

Op zoek naar meer filmpjes

Politie Leiden Zuid plaatste op hun Facbookpagina een filmpje van de ontploffing. De politie is dringend op zoek naar getuigen van de explosie, maar ook naar meer beeldmateriaal, zoals foto’s en filmpjes.

Heb je die toevallig gemaakt met je mobieltje, weet je wie de gevaarlijke bom in elkaar geknutseld heeft of heb je andere belangrijke informatie, bel met 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Gisterenmiddag rond 16.00 uur werd deze vuurwerkbom tot ontploffing gebracht op de Oostbosch in Voorschoten. Wij zijn dringend op zoek naar getuigen die hier meer over weten, personen hebben gezien of wellicht ook filmpjes hebben gemaakt.U kunt ons een privébericht sturen, bellen met 0900-8844 of via M 0800-7000.

Posted by Politie Leiden Zuid on Monday, 1 January 2018

Foto en beelden: Politie Leiden Zuid via Facebook

 

reacties