We Are Leiden zoekt locals én nieuwkomers voor Kick-Off

We Are Leiden zoekt locals én nieuwkomers voor Kick-Off

LEIDEN – Op zondag 26 augustus vindt de tweede editie van de Kick-off plaats. Locals geven nieuwkomers een rondleiding door de stad en laten hen ‘hun’ Leiden zien.

Gezamenlijk de stad in

Vorig jaar was de eerste editie van de Kick-Off. 300 deelnemers gingen op pad, om elkaar en de stad te leren kennen. ook dit jaar worden 150 Leidenaren en 150 nieuwkomers met elkaar gematcht, ontmoeten elkaar bij de Burcht en gaan vervolgens gezamenlijk de stad in. De invulling van de wandeling is geheel aan de local: wat wil jij de nieuwkomer laten zien?

Aanmelden

De inschrijving voor de tweede editie op 26 augustus is begonnen. Zowel Leidenaren aan nieuwkomers in de stad kunnen zich aanmelden. Woon je al je hele leven in Leiden of pas sinds een paar jaar? Dat maakt niet uit. Als je de stad goed kent en bijzondere en leuke plekken weet, dan ben je wat We Are Leiden betreft een local en kun je je hier aanmelden.

Nieuwkomers kunnen statushouders zijn, expats, mensen die net naar Leiden zijn verhuisd, kortom, als je gewoon nieuw bent in Leiden. Zij kunnen zich hier inschrijven. Meer informatie over de Kick-Off vind je hier.

Foto: Archief Gemeente Leiden via Facebook

reacties