Werkzaamheden Persant Snoepweg gaan langer duren door slecht weer

Werkzaamheden Persant Snoepweg gaan langer duren door slecht weer

LEIDERDORP – De grote opknapbeurt aan de Persant Snoepweg gaan langer duren dan gepland. De werkzaamheden zijn neergelegd vanwege de slechte weersvoorspellingen.

Slecht weer

De aannemer heeft de werkzaamheden, momenteel aan de kruising met de Acacialaan, tot nader order uitgesteld omdat het komende slechte weer, waaronder vorst, windstoten en hevige regenval een te groot risico gaat vormen. Niet alleen voor werknemers en materiaal, maar doorwerken tijdens hondenweer zou ook zorgen voor meer hinder en stremming op de weg.

Al het werk in één keer

De Persant Snoepweg krijgt z’n grote opknapbeurt, nadat uit resultaten van de weginspectie bleek dat het asfalt op meerdere plekken z’n langste tijd gehad heeft. Gemeente Leiderdorp doet alles meteen maar in één keer: naast het repareren van het wegdek worden de rijbanen hier en daar versmald en krijgt de weg een frisse nieuwe belijning.

Ergens in maart

Voor de gehele uitvoering van het werk wordt het verkeer uit de richting van de Leiderdorpse brug per fase omgeleid. De werkzaamheden startten begin oktober vorig jaar en zouden volgens planning in maart klaar zijn. Dat wordt nu dus waarschijnlijk eind maart.

Foto: Wikipedia

reacties