Featured Video Play Icon

Wesley Klein dolblij met reacties na Gordon-duet

LEIDEN – De Leidse zanger Wesley Klein is er nog beduusd van: sinds zijn duet met Gordon wordt hij bedolven onder de reacties van het publiek. “Waanzinnig!”, zegt hij zelf.

Jong voor altijd

In juli dook Wesley de studio in met Gordon om samen het nummer ‘Jong Voor Altijd’ op te nemen. Eind november zongen ze het lied samen tijdens de afscheidsconcerten van Gordon in het Amsterdams Concertgebouw. De zangers werden begeleid door niet minder dan het Metropole Orkest.

“Het is natuurlijk geweldig dat iemand als Gordon je vraagt om een duet te zingen”, zegt Wesley Klein. “En als je dan kijkt naar de reacties die je van mensen krijgt als je daar dan eenmaal staat… Da’s waanzinnig!”

‘Klimmen naar waar je wilt staan’

Zeven jaar geleden won de Leidse Wesley de TV-talentenjacht Popstars. Er gingen vele deuren voor hem open, maar, zo zegt hij zelf, “daarna moet je het zelf gaan doen. En dan probeer je verder te klimmen naar waar je wilt staan. En dit is dan weer zo’n grote kans die je krijgt. Gordon zou iedereen kunnen kiezen, en dan kiest hij mij eruit. Dat is waanzinnig om mee te maken.”

Afscheidsconcert

Of het gezamenlijk avontuur een vervolg krijgt, is niet heel waarschijnlijk. “Ik kreeg de vragen of het nummer gingen promoten en of we samen op pad zouden gaan, maar ja, het was natuurlijk Gordons afscheidsconcert. Dat neemt niet weg dat we het ooit als single uit zouden kunnen gaan brengen.”

‘Heel erg gelukkig’

Wesley is nog altijd niet gewend aan de dolenthousiaste reacties van fans. “Ik krijg berichtjes van kinderen, privéberichten van al die mensen, filmpjes op Facebook dat er kinderen staan te dansen… Van jong tot oud maak ik de mensen blij. En dat maakt me heel erg gelukkig!”

 

reacties