Wethouder Jos Roeffen geeft afscheidsfeestje (en alle Oegstgeestenaren mogen komen)

Wethouder Jos Roeffen geeft afscheidsfeestje (en alle Oegstgeestenaren mogen komen)

OEGSTGEEST – Donderdag 21 juni neemt wethouder Jos Roeffen na vijfenhalf jaar afscheid als wethouder van Oegstgeest. Alle inwoners van Oegstgeest zijn uitgenodigd om dag te zeggen.

Inzet en ambitie

Jos Roeffen heeft zich tijdens zijn wethouderschap ingezet voor het bestuur van Oegstgeest op verschillende terreinen: beheer en onderhoud en ruimtelijke plannen, maar ook jeugd, onderwijs, werk en inkomen, duurzaamheid en kunst, cultuur en erfgoed. Zijn ambitie om de inwoners beter bij het bestuur te betrekken kwam tot uitdrukking gekomen in de ontwikkeling van het gebied de Klinkenbergerplas.

Prijs voor Klinkenbergerplas

Door de inzet en de inbreng van inwoners van Oegstgeest en omgeving en van gebruikers is Oegstgeest nu een prachtig natuur- en recreatiegebied rijker. Dit project is ook landelijk niet onopgemerkt gebleven en heeft onlangs de Gouden Zwaluw gewonnen, een prijs voor de beste initiatieven om meer natuur dicht bij huis te realiseren.

Afscheidsreceptie

Alle Oegstgeestenaren zijn uitgenodigd om afscheid te nemen van Jos Roeffen als wethouder van Oegstgeest. Deze vindt plaats op donderdag 21 juni vanaf vijf uur ’s middags in restaurant Wine en Dine, Rhijngeesterstraatweg 12 in Oegstgeest.

Foto: Gemeente Oegstgeest

reacties