Win een spannend avontuur met Jake en de T.rex

Win een spannend avontuur met Jake en de T.rex

LEIDEN – Trix de T.rex is zo ongeveer de populairste dame van Leiden. Sinds zij haar intrek heeft genomen in het Pesthuis, heeft ze al duizenden nieuwsgierige gasten over de vloer gehad.

“Sinds de opening hebben precies 39.968 mensen Trix bezocht”, zegt een persvoorlichter van Naturalis. “De reacties zijn ontzettend positief, mensen vinden de tentoonstelling heel leerzaam. Maar de dino-robots lijken best wel echt, dus kindjes vinden die wel een beetje spannend.”

Prentenboek over lieve T.rex

Wie maar geen genoeg kan krijgen van Trix en haar enorme tijd- en soortgenoten, doet er goed aan rond te snuffelen in de museumwinkel van Naturalis. Daar liggen boeken in alle soorten en maten, met foto’s of plaatjes, voor elke leeftijd. Neem ‘Jake en de T.rex’. Jake beleeft in zijn dromen allemaal spannende avonturen op de rug van een lieve T.rex. Prima geschikt om aan je kinderen voor te lezen voor het slapengaan zonder dat ze nachtmerries krijgen.

Weggeefexemplaar

En dat komt mooi uit, want Leiden.TV mag een exemplaar weggeven! Benieuwd geworden naar de avonturen van Jake en de T.rex? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Wat was het lievelingsmaaltje van de T.rex? Stuur een mailtje met het goede antwoord, je naam en je adres naar redactie@leiden.tv.

Foto: J2TV 

reacties