Win kaarten voor het ultieme foute feestje

Win kaarten voor het ultieme foute feestje

LEIDEN – Bij een verjaardag hoort een feestje; dat is voor de heren van Barry Badpak niet anders. Maar zij vieren hun verjaardag uiteraard op z’n Barry’s: met het ultieme foute feestje Leiden Ordinair, dit jaar in Gebr. De Nobel.

Eén grote ballentent

Barry Badpak bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd met alweer de vijfde editie van Leiden Ordinair. Na onder andere het LVC, Four Reasons en hun huiskamer De Hut Van Ome Henne onveilig te hebben gemaakt met het smakeloze feestje, wordt met dit eerste lustrum poptempel De Nobel afgebroken. Het thema dit jaar is ‘Waku Waku’. Denk jungle, denk Tarzan & Jane, denk foute spelshow uit de jaren ’80.

Barry Badpak: “Het wordt één grote ballentent met klinkende namen als Gestapo Knallmuzik, onontdekt talent waar we meteen een klik mee hadden. De Belgische Barry, zeg maar. Ook Rapper Sjors komt langs, omdat elke avond een twist heeft. Wat voor twist precies, dat valt nog te bezien. We zijn apetrots dat ons grote idool Bonnie St. Claire het podium èn de backstage koelkast met ons wil delen.”

Win vrijkaarten voor Leiden Ordinair

Zoals met elk lekker feestje, gaan de kaartjes voor Leiden Ordinair over de toonbank als koude pilsjes op een zwoele zomeravond. Wil je erbij zijn? Dat komt mooi uit. Leiden.TV mag twee kaarten weggeven. Maar je moet er wel iets voor doen. “Stuur ons je mooiste Barry-herinnering”, aldus de Koning van de Bar. “Tenminste, als je je het nog kunt herinneren natuurlijk!”

Reacties mogen naar redactie@Leiden.tv.

leidenordinair

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: J2TV

reacties