De winnaars van de Peurbakkentocht zijn…

De winnaars van de Peurbakkentocht zijn…

LEIDEN – Ze waren er zelf al van overtuigd en de jury gaf hun groot gelijk. De Stamgasten zijn de winnaars van de Peurbakkentocht met hun Blauwe Tram (zie foto boven dit bericht).

Categorie Particulieren

Het is zeker niet voor het eerst dat de vriendengroep met de grootste beker naar huis gaat. En ook niet de laatste, als we De Stamgasten moeten geloven. Wel voor het eerst was de winst van de Aad van der Luit Trofee, de prijs voor die deelnemers die de gedachte van de Peurbakkentocht het best uitdragen. De Stamgasten zijn hier de verdiende winnaars. Op de tweede plek eindigden de Motorvriendenclub de Black Caps en de derde plaats is voor Schrale Kerst.

Categorie Bedrijven

apelek

Apelek sleepte de winst binnen  in de categorie voor bedrijven. Hun beestenbende scoorde ht best. Heineken werd tweede met een boot in de stijl van de Vrienden van Amstel. Derde werd hoofdsponsor Rabobank.

Categorie Non-profit

nouen

De verenigingen kennen het komend jaar de Vriendengroep Nou En als winnaar van hun categorie. De vrinden traden op met een schitterend eerbetoon aan Rubberen Robbie. Boter, Kaas en Overblijf scoorde als eens beste en de helemaal in discosferen gehulde Dinsdagavond Club sluit het rijtje af.

Het publiek heeft genoten en was massaal op de peurbakkentocht afgekomen. Op sommige plaatsen stond het maar liefst twaalf rijen dik.

peurbakkentocht

Foto: J2TV

 

 

 

reacties