Kijk zaterdag naar Barry Badpak – Duh Mjoesikol XXL op Leiden.TV

Kijk zaterdag naar Barry Badpak – Duh Mjoesikol XXL op Leiden.TV

REGIO – Heb je de allerslechtste musical aller tijden gemist? Geen nood: Leiden.TV zendt aanstaande zaterdag om 20.00 uur een registratie uit van ‘Barry Badpak – Duh Mjoesikol XXL’ uit. Ook leuk voor diegenen die het avontuur van de drie heren wel hebben gezien, maar alweer vergeten zijn.

Decor van zolder

Na twee uitverkochte shows in het Volkshuis in 2015 haalde de Leidse boyband nog één keer het decor van zolder en speelde op Hemelvaartsdag het dak eraf in Gebr. De Nobel. Leiden.TV maakte een registratie van de niet te registreren janboel op het podium. Zaterdagavond om 20.00 uur precies kun je er lekker voor gaan zitten.

Barry: “Dat we Duh Mjoesikol nu online zetten is een cadeautje voor iedereen die de ekkies niet had om die onzin live te zien. Of er geen ekkies aan wilde uitgeven, dat snappen we dan ook weer. En voor iedereen die het wel gezien heeft maar dat niet meer weet. En voor iedereen die het op de één of andere manier toch wel leuk vond en het nog een keertje wil zien. Want we doen het echt nooit meer, hoor. Dus alsjeblieft, veel plezier ermee!”

Biertje en bittergarnituurtje

Dus, trommel je vrienden op, pak er een biertje en een bittergarnituurtje bij en geniet zaterdagavond om 20.00 uur op Leiden.TV nog één keer (of twee keer of drie keer) van ‘Barry Badpak – Duh Mjoesikol XXL: Op zoek naar de Teen der Wijsheden’. Lach je slap en zing lekker mee. Het mag.

Foto: Barry Badpak / Guido Marsman

 

reacties