De zoektocht naar jonge Leidse sporthelden

De zoektocht naar jonge Leidse sporthelden

LEIDEN – Gemeente Leiden en Topsport Leiden zijn nog steeds op zoek naar jonge sporthelden en -heldinnen voor de huldiging op 10 februari. Dus heb je nog jeugdkampioenen in je achterzak, meld ze dan even aan.

Feestje

Op 10 februari worden de Leidse sporters in het zonnetje gezet. ’s Avonds worden de sportman, sportvrouw, sportploeg, coach en aangepaste sporter van het jaar verkozen, ‘s middags is het feestje voor de jeugdige sporthelden – en heldinnen van Leiden. Maar tijdens deze huldiging dient er wel iemand gehuldigd te worden.

Aanmelden

Daarom vragen gemeente Leiden en Sportstad Leiden aan alle Leidenaren hun persoonlijke jeugdkampioenen en jonge sporthelden en -heldinnen aan te melden via de website van Sportstad Leiden. Voorwaarden voor aanmelding zijn dat de held of heldin in kwestie nog 18 jaar was toen hij of zij Nederlands kampioen werd en in Leiden woont of traint bij een Leidse club.

Rik van der Geest van Gemeente Leiden: “We hebben al best veel aanmeldingen, zo’n 60 inmiddels. Maar we willen er nog veel meer ontvangen. Daar gebruiken we zoveel mogelijk kanalen voor, zodat we zeker weten dat we ècht niemand vergeten.”

Aanmelden kan nog tot 10 januari.

Foto: J2TV / I Love Leiden archief

reacties